Bizar!!
11 februari 2026 - Curaçao, Nederlandse Antillen
TRANSLATION BUTTON BELOW ⬇️
En….voor de vierde keer komen we niet weg bij Curaçao!! Dit keer helaas een droevige gebeurtenis…….de moeder van Steven is overleden in een tijdsbestek van een week. Via beeldbellen hebben we nog enigszins afscheid van haar kunnen nemen. Steven daarna op het vliegtuig naar Nederland, waar hij gelukkig nog op tijd was voordat zij haar laatste adem uitblies. Het is snel en gelukkig rustig gegaan. En zo heeft ze op 94 jarige leeftijd dit aardse bestaan verlaten. Inmiddels is de uitvaart al geweest die prachtig verlopen is. Een waardig einde!
Steven zal binnenkort weer terugvliegen en dan zullen we onze plannen weer maken.
Nou ben ik niet bijgelovig……maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het blijkbaar allemaal zo moest zijn om hier niet te vertrekken. Bizar! Hoe dan ook…..wordt vervolgd: de volgende stap in onze reis. Als het goed is binnenkort!
Sabine:11 februari 2026Gecondoleerd! Fijn dat Steven er op tijd was om afscheid te kunnen nemen. Hopelijk hebben jullie nu alle tegenslag gehad en kunnen jullie binnenkort spoedig op reis als Steven weer terug is, veel liefs XX
Heleen:12 februari 2026Beste Steven, gecondoleerd met het overlijden van je moeder. Fijn dat je er nog op tijd was! We wensen je/jullie steun en goede herinneringen! Lieve groet Eelco en Heleen
Piet Bestebroer:12 februari 2026Beste Steven, fijn dat je nog afscheid hebt kunnen nemen. Ellen en jij gecondoleerd mede namens Joske. Sterkte en met acceptatie en goede herinneringen hopenlijk gauw jullie varensweg vervolgen. Hartelijke groet, Piet
Rein Snoek:12 februari 2026Hoi Steven en Ellen, ook vanuit Urk gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en schoonmoeder, veel sterkte gewenst!